'Sieraad in Zicht'
vrijdag 11 t/m zondag 20 augustus 2017

Sieraad in Zicht is een uieke tentoonstelling van zo'n 30 Nederlandse top sieraadontwerpers. In een aantal stijlvolle locaties in Diepenheim en Goor wordt de veelzijdigheid van het hedendaagse sieraad als kunstvorm zichtbaar gemaakt. Het gaat van kunst tot ambacht en is een 'must see' voor liefhebbers van beeldende kunst en sieraden.
.

Het Ottenhuis
Raadhuisstraat 11
Diepenheim

www.sieraadinzicht.nl

Open op:
vrijdag 11 t/m zondag 20 augustus 2017
dagelijks van 10:00 tot 17:00 uurACTUEEL

ARCHIEF

ALGEMEEN

AAN DE PERS

AFGEDRUKT

AANSPREKEN

ALLES EN IEDEREEN

AANBOD

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haarlems Sieraad Collectief toont grote en kleine sieraden in het Ottenhuis in Diepenheim. Geregeld zijn de kunstenaars zelf aanwezig op hun tentoonstellingslocatie. Neem contact op met HSC voor een actueel overzicht van wie, wanneer wanneer aanwezig is in het Ottenhuis in Diepenheim.

Met deelname van o.a.: Sibyl Heijnen, Ineke Otte, Andrea Wagner, Suzanne Esser, Laura Bakker, Ingeborg Vandamme, Maria Hees, Anne-Rose Regenboog, Mecky van den Brink, Loet Gescher, Luis Acosta, Frank van Zwicht, Karin Hodes, Francisca Henneman, Fija Ossenwaarde, Frans Beelen, U&I en Haarlems Sieraad Collectief met Sylvia Blickman, Brigit Daamen, Hilde Foks, Jennifer Hoes, Floor Max en Annemiek Steenhuis.

Sieraad in Zicht is onderdeel van Heerlijck Zicht, een bijzondere kunst-belevingsroute tussen Diepenheim en Goor van 30 juni t/m 3 september 2017. Fiets-en wandelroute met 20 landschapskunsterken door de prachtige natuur en langs kastelen in het coulisselandschap van Diepenheim, Markelo en Goor. Meer info: www.diepenheim.nl.

Programmaboekje en randprogramma:

Een catalogus met beeldmateriaal van alle exposanten is voor € 5,- te verkrijgen bij alle deelnemende locaties en bij:

Cultuurcentrum de Pol
Raadhuisstraat 8
7478 AG Diepenheim

Grand cafe de Zon
Kerkstraat 20
7471 AK Goor

Er is een randprogramma gedurende deze 10 dagen.
Kijk voor het totale overzicht op www.sieraadinzicht.nl.